Bosteder, institutioner og psykiatrien - SAOS.

Bosteder, institutioner og psykiatrien

Bosteder, institutioner og psykiatrien

Kriminalitet, usikkert arbejdsmiljø, vold og trusler, samt utrygskabende misbrug er desværre aktuelle problemstillinger på flere bosteder, institutioner og psykiatriske afdelinger landet over.

Den gode nyhed er, at det alt sammen er noget man kan gøre noget ved.

Specialkonsulent Mikkel Rødgård har mange års erfaring både fra politiet og socialpsykiatrien, med at arbejde med forebyggelse, skabe tryghed og sikkerhed for både personale og beboere, med disse tit komplekse problemstillinger.

Med udgangspunktet i, at det skal være trygt at være på arbejde uanset hvor man arbejder, tages der udgangspunkt i både sikkerhed, forebyggelse og misbrugs og kriminalitetsudfordringer.

Her bruger Mikkel sin viden og erfaringer fra både mange år i politiet og de mange års sikkerhedsarbejde på bosteder i social psykiatrien, til at skabe en særligt måde at arbejde med udgangspunkt i samarbejde, relationsarbejde og ny viden der både skaber resultater, sikkerhed og tryghed for både jeres ansatte og beboere.

Mulighederne for samarbejdet med Mikkel er mange og tilpasses efter jeres udfordringer og ønsker. Samarbejdet kan laves i et kortere afsluttet forløb tilpasset en specifik opgave eller som et længerevarende samarbejde, hvor der lægges vægt på at standse en generel udvikling eller som forebyggende tiltag for at forebygge, at problemerne når at udvikle sig.

Kontakt os og hør mere om denne særlige konsulentydelse.

Ydelsen kan evt. kombineres med tilknytning af en eller flere af vores Tryghedsvagter

Det kan også være I bare har brug for et vidensboost indenfor trygt arbejdsmiljø med emnerne sikkerhed og tryghed, forebyggelse af vold og trusler, håndtering og forebyggelse af kriminalitet og misbrugsudfordringer så er en sikkerhedsworkshop for jeres personale eller team måske lige sagen.

se vores Workshops og temadage

Mikkel Rødgård Ejer og daglig leder med over 16 års erfaring fra politiet. – kontakt direkte: 20955552