Personaletræning - personalesikkerhed. - SAOS.

Personaletræning – personalesikkerhed.

Personaletræning – personalesikkerhed.

Sikkerhedstræning – personalesikkerhed.

Vores erfarne specialkonsulenter har mange års erfaring fra politiet eller forsvaret og fra vores mange års erfaring med sikkerhedsrådgivning, personaletræning og støtte til arbejdspladser, der er udfordret på deres sikkerhed.

Vores sikkerhedstræning af personalegrupper eller andre professionelle teams tager udgangspunkt i netop den viden og de erfaringer og tilpasses til netop jeres udfordring eller ønsker.

DET GIVER TRYGHED NÅR SIKKERHEDEN ER I ORDEN.

Kurserne og træningen afvikles hos jer i jeres daglige miljø, netop der hvor I ønsker jeres personalesikkerhed optimeret.

Teamet eller enkelte medarbejdere trænes og undervises i sikkerhed med baggrund i virksomhedens eller organisationens sikkerhedsprocedure, funktioner og opgaver – eller en specifik udfordring så alle kender og er trænet i deres roller og ansvar og ved præcis, hvad man skal og kan gøre, både enkeltvis og som en gruppe, hvis uheldet er ude.

Træningen målrettes og tilrettelægges til netop jeres udfordringer og ønsker og kan inkludere sikkerhedstræning i:

Konfliktnedtrapning, kropssprog og kommunikation, selvforsvarsteknikker, makkermetoder, konfliktforståelse og konfliktforebyggelse, håndtering af berusede eller påvirkede kunder, borgere eller beboere og alle andre sikkerhedstiltag og undervisning målrettet og tilpasset størst mulig sikkerhed på netop jeres arbejdsplads.

Kontakt os og hør mere om vores Sikkerhedstræning og om hvordan vi kan træne jeres personale og optimere jeres sikkerhed.

Mikkel Rødgård Ejer og daglig leder med over 16 års erfaring fra politiet. – kontakt direkte: 20955552