Bodyguard Sikkerhedsvagt eller Sikkerhedsmedarbejder - SAOS.

Bodyguard Sikkerhedsvagt eller Sikkerhedsmedarbejder

Bodyguard Sikkerhedsvagt eller Sikkerhedsmedarbejder

MED SÆRLIGE KVALIFIKATIONER OG FÆRDIGHEDER INDENFOR SIKKERHED SØGES.

På grund af stor travlhed søger vi dygtige medarbejdere til vores sikkerhedsteam til spændende, mangeartede og ofte specialiserede sikkerhedsopgaver på Sjælland.

Sikkerhedsopgaverne er projekter eller tilkald til kortere eller længere opgaver og timeantal kan variere efter de enkelte projekter og opgaver man bliver tilknyttet.

Løn efter kvalifikationer.

Faglig og personlig profil: Da opgaverne og projekterne ofte er af specialiseret og kompleks karakter, søges medarbejdere med erfaring og særlige kvalifikationer inden for sikkerhed. F.eks. erfaring fra forsvaret, politiet eller tilsvarende, uddannet livvagt eller erfaring med personbeskyttelse, skygning eller observation, erfaren butiksdetektiv eller andre særlige erfaringer eller viden fra sikkerhedsbranchen.

Du er som person positiv, loyal og fleksibel og klar til at påtage dig mange forskellige og udfordrende sikkerhedsopgaver. Du er serviceminded, dygtig og kan arbejde både selvstændigt med den enkelte kundes sikkerhedsopgave, men du er også en teamplayer der kan arbejde teamorienteret med dine kollegaer i større opgaver.

Du er professionel, opmærksom og handlekraftig, har en god situationsfornemmelse, god til at kommunikere og taler flydende dansk. Du har desuden et godt overblik og er rolig også i pressede situationer – men vigtigst af alt kan du yde en god service og skabe sikkerhed og tryghed for vores kunder.

Ansøgning: Sendes til kontakt@saos.dk med beskrivelse af erfaringer og færdigheder samt vedhæftes relevante kurser, cv, samt billede og kontaktoplysninger med telefon nr., og hvornår du vil kunne starte.

Der indkaldes løbende til samtaler og stillingerne ansættes i takt med at der findes egnede ansøgere.

OBS. ansøgninger uden billede vil ikke blive besvaret.

Mikkel Rødgård Ejer og daglig leder med over 16 års erfaring fra politiet. – kontakt direkte: 20955552