Sikkerhedsvagter - SAOS.

Sikkerhedsvagter

Sikkerhedsvagter

SAOS professionelle og servicemindede sikkerhedsvagter har alle baggrund fra enten politiet, forsvaret, eller er særligt håndplukkede fra sikkerhedsbranchen eller psykiatrien.

Vi løser alle slags vagtopgaver for alle slags kunder på hele Sjælland og hvis i har en akut opgaver kommer vi gerne med kort varsel.

SAOS sikkerhedsvagter vagter er servicemindede, præsentable og med mindst 5 års erfaring,

Vores vagter er veluddannede og er ud over den lovpligtige vagtuddannelse særligt uddannede i personbeskyttelse, har kurser eller andre særlige færdigheder inden for sikkerhed der gør dem særligt egnede som sikkerhedsvagter og til at løse netop jeres sikkerhedsopgave.

Vi udvælger vores vagter specifikt til hver enkel opgave og kunde, afhængig af opgaven og hvad eller hvem der skal beskyttes.

Ring 2095-5552 bestil eller hør mere om vores sikkerheds og servicevagter.

Personbeskyttelse og specialopgaver.

SAOS levere professionel personbeskyttelse og løser også alle former for specialopgaver for vores kunder.

Fra vores specialteam bestående af tidligere politi og militærfolk levere vi livvagter og personbeskyttelse til kunder i hele landet. Alle fra vores specialteam er uddannede livvagter fra anerkendte uddannelser og vi løser alle livvagt og personbeskyttelses opgaver over kortere og længere perioder i hele landet.

Samme team tilbyder desuden løsning af vores kunders specialopgaver f.eks. stalking og chikanesager, skygning og observationsopgaver, særlige bevogtnings opgaver og meget mere – vi kan løse alle slags specialopgaver kontakt os for yderligere.

Vi arbejder professionelt, diskret og effektivt og løser opgaver for både offentlige og private firmaer og privatpersoner.

Kontakt Mikkel direkte på telefon 20955552 og hør mere om vores sikkerhedsvagter, personbeskyttelse og hvordan vi kan løse dine specialopgaver.

Mikkel Rødgård Ejer og daglig leder med over 16 års erfaring fra politiet. – kontakt direkte: 20955552