Butiksdetektiv - SAOS.

Butiksdetektiv

Butiksdetektiv

SAOS butiksdetektiver – arbejder i civilt og observere efter butikstyve i jeres forretning.  Vi griber diskret og effektivt ind når vi opdager tyveri og håndtere butikstyvene fra de stoppes og til de kan overgives til politiet.

Vores detektiver er vagtuddannede og fuldt godkendte – desuden er vores butiksteam særligt trænede i de samme observationsprincipper, der benyttes i politiet – hvilket gør dem særligt effektive til at opdage og tilbageholde tyve i jeres forretning.

Samtidigt har vi en god viden om butikstyvenes metoder og fremgangsmåder, som vi gerne deler med vores kunder, ligesom vi gerne rådgiver om hvordan i kan optimere jeres butiks generelle sikkerhedsniveau og giver også gerne gode råd til at forhindre fremtidige tyverier.

Vi arbejder tæt sammen med vores kunder og aftaler nøjagtigt, hvordan i ønsker vores detektiver arbejder i jeres butik og vi hjælper naturligvis også med kontakten til politiet og sikre og dokumentere beviser om tyveriet som videregives til politiet.

Et samarbejde med SAOS butiksdetektiver er en professionel og effektiv måde at forebygge og håndtere butikstyveri i jeres forretning.

Kontakt os og hør mere om vores butiksdetektiver.

Tlf. 20955552

Mikkel Rødgård Ejer og daglig leder med over 16 års erfaring fra politiet. – kontakt direkte: 20955552