SAOS Professionelle dørmænd / fest & eventvagter.

Søger du dygtige og professionelle og dørmænd?

SAOS er et professionelt sikkerheds, vagt og konsulentfirma med mange års baggrund fra politiet, forsvaret og sikkerhedsbranchen, vi er top professionelle, erfarne og servicemindede og har altid vores kunders sikkerhed i centrum.

 

Vi har stor viden og erfaring inden for fest og eventsikkerhed, og levere professionelle dørmænd og sikkerhedspersonale til enhver festlig lejlighed på hele Sjælland. 

 

Kontakt os

Professionelle og erfarne dørmænd, event og festvagter i Roskilde, København og hele Sjælland.

Med SAOS dørmænd og eventvagter er der styr på sikkerheden og den gode stemning til jeres næste fest, event eller arrangement. 

SAOS har et stærkt team af erfarne, veluddannede og servicemindede dørmænd, med mange års erfaring fra politiet, forsvaret og sikkerhedsbranchen.

Vi har stor viden og erfaring indenfor fest og eventsikkerhed og ved, hvad der skal til for at sikkerheden og servicen er helt i top og at jeres gæster får en god og tryg oplevelse hos jer.

Vi dækker København og hele Sjælland og har dørmænd og sikkerhedspersonale til enhver anledning og opgave.

Vi arbejder med dialog og god service overfor jeres gæster, som vi møder høfligt og professionelt i døren og sikre, at uønskede og ballademagere ikke får adgang, og at alle inviterede gæster føler sig velkomne i sikre og trygge rammer – når de er hos jer.

Vi løser opgaver for en bred vifte af kunder, herunder:

  • Firma og virksomheder: f.eks. alle former for firmafester og events, julefrokoster, receptioner, forretnings og virksomhedskonferencer.
  • Privatfester: alle slags privatfester – f.eks. bryllupper og runde fødselsdage, studenterfester og ungdomsfester, havefester, foreningsfester, sportsklubber og forsamlingshuse. 
  • Skoler og uddannelser: alle former for fester og events på skoler, gymnasier og universiteter.
  • Restaurationsbranchen: Cafeer, hoteller, Cocktailbar, dansebar, restauranter og natklubber.

Kontakt os og hør mere om vores dørmænd, fest og eventvagter – du er altid velkommen hos os.

Ring direkte til Mikkel helt uforpligtende på telefon 2095-5552. Med over 16 år i politiet ved han nøjagtigt hvordan, vi kan skabe trygge og sikre rammer om jeres næste fest, event eller arrangement.

Én kontaktperson – Mikkel!

Hos SAOS får du personlig service med én dedikeret kontaktperson: Mikkel Rødgård. Med hans 16 års politierfaring sikrer han tryghed og professionalisme fra start til slut.

Uddannede og erfarne

Vores team består af højt kvalificerede sikkerhedseksperter med baggrund fra politi, forsvar og sikkerhedsbranchen. Vi bringer års erfaring med os for at sikre din tryghed.

Professionelle og effektive

Vi leverer professionelle og effektive sikkerhedsløsninger skræddersyet til dine behov. Vores erfarne team håndterer opgaver med præcision og fokus på at opnå de bedste resultater.

Ordentlige i alt vi gør

Ordentlighed er kernen i vores service. Vi udfører alle opgaver med omhu, professionalisme og respekt. Fra sikkerhedsvagter til personbeskyttelse, kan du stole på os.

Fleksible og agile

SAOS tilpasser sig dine behov. Vores fleksibilitet og agile tilgang sikrer, at vi effektivt imødekommer skiftende krav og leverer skræddersyede sikkerhedsløsninger.

Tæt på kunden

Vi tror på nærvær. SAOS opretholder en tæt forbindelse med vores kunder. Vi lytter, tilpasser og sikrer, at dine forventninger mødes med dedikation og personlig opmærksomhed.