SAOS Professionelle dørmænd / fest & eventvagter.

Søger du dygtige og professionelle og dørmænd?

SAOS er et professionelt sikkerheds, vagt og konsulentfirma med mange års baggrund fra politiet, forsvaret og sikkerhedsbranchen, vi er top professionelle, erfarne og servicemindede og har altid vores kunders sikkerhed i centrum.

 

Vi har stor viden og erfaring inden for fest og eventsikkerhed, og levere professionelle og erfarne dørmænd og sikkerhedspersonale til enhver festlig lejlighed og event på hele Sjælland. 

 

Kontakt os

Professionelle dørmænd og vagter til fester og events i Roskilde, København og hele Sjælland.

SAOS har et stærkt team af erfarne, professionelle og imødekommende dørmænd og vagter, med mange års erfaring fra politiet, forsvaret og sikkerhedsbranchen.

Vi har stor viden og erfaring indenfor fest og eventsikkerhed og levere professionel sikkerhed til enhver fest, event eller arrangement på hele Sjælland.

Uanset om det er til den professionelle restaurantør, eventplanlægger eller fest i firmaet, skolen eller privatfester – ved vi nøjagtigt, hvad der skal til for at både sikkerheden og servicen er helt i top og at jeres fest eller arrangement bliver en god og tryg oplevelse for jer og jeres gæster.

Vi har stort overblik og løser alle opståede hændelser og konflikter effektivt og professionelt og så diskret som muligt – altid med fokus på dialog, konduite og konfliktnedtrapning – men griber naturligvis hurtigt og professionelt ind, når det er nødvendigt for at sikre jeres gæsters sikkerhed og tryghed, og at alle jeres gæster altid føler sig velkomne i trygge og sikre rammer – når de er hos jer.

Vi tilbyder gratis sikkerhedsrådgivning inden jeres arrangement, for at hjælpe jer med at få en så god og sikker oplevelse som overhovedet muligt.

Vi kan hjælpe dig med sikkeheden til en bred vifte af arrangementer, og har stor erfaring med:

  • Firma og virksomheder: f.eks. alle former for firmafester og events, julefrokoster, receptioner, forretnings og virksomhedskonferencer.
  • Privatfester: alle slags privatfester – f.eks. bryllupper og runde fødselsdage, studenterfester og ungdomsfester, havefester, foreningsfester, sportsklubber og forsamlingshuse. 
  • Skoler og uddannelser: alle former for fester og events på skoler, gymnasier og universiteter.
  • Restaurationsbranchen: Cafeer, hoteller, Cocktailbar, dansebar, restauranter og natklubber.

Kontakt os og hør mere om vores dørmænd, fest og eventvagter – du er altid velkommen hos os.

Ring direkte til Mikkel helt uforpligtende på telefon 2095-5552. Med over 16 år i politiet ved han nøjagtigt hvordan, vi kan skabe trygge og sikre rammer om jeres næste fest, event eller arrangement.

Én kontaktperson – Mikkel!

Hos SAOS får du personlig service med én dedikeret kontaktperson: Mikkel Rødgård. Med hans 16 års politierfaring sikrer han tryghed og professionalisme fra start til slut.

Uddannede og erfarne

Vores team består af højt kvalificerede sikkerhedseksperter med baggrund fra politi, forsvar og sikkerhedsbranchen. Vi bringer års erfaring med os for at sikre din tryghed.

Professionelle og effektive

Vi leverer professionelle og effektive sikkerhedsløsninger skræddersyet til dine behov. Vores erfarne team håndterer opgaver med præcision og fokus på at opnå de bedste resultater.

Ordentlige i alt vi gør

Ordentlighed er kernen i vores service. Vi udfører alle opgaver med omhu, professionalisme og respekt. Fra sikkerhedsvagter til personbeskyttelse, kan du stole på os.

Fleksible og agile

SAOS tilpasser sig dine behov. Vores fleksibilitet og agile tilgang sikrer, at vi effektivt imødekommer skiftende krav og leverer skræddersyede sikkerhedsløsninger.

Tæt på kunden

Vi tror på nærvær. SAOS opretholder en tæt forbindelse med vores kunder. Vi lytter, tilpasser og sikrer, at dine forventninger mødes med dedikation og personlig opmærksomhed.