Sikkerhed på bosteder

Vi er specialister i trygge og sikre bosteder i socialpsykiatrien

Kriminalitet, utrygt arbejdsmiljø, vold, trusler og utrygskabende misbrugsadfærd, er aktuelle problemstillinger på mange bosteder, institutioner, misbrugsklinikker og psykiatriske afdelinger landet over. Den gode nyhed er, at det alt sammen er noget man kan gøre noget ved.

Kontakt os

Sikkerhed på bosteder i Roskilde, København & på hele Sjælland

I SAOS er vi dedikerede specialister inden for at skabe tryghed og sikkerhed på bosteder i Roskilde, København og på hele Sjælland.

Vores unikke koncept er udviklet og finpudset gennem årene af Mikkel Rødgård, en af landets mest erfarne eksperter i at skabe sikre og trygge bosteder i Socialpsykiatrien.

Kontakt Mikkel Rødgård direkte

Ring direkte til Mikkel Rødgård for at høre mere om vores koncept og vores ekspertise inden for “Sikkerhed på Bosteder.” Lad os sammen arbejde for at skabe en mere sikker og tryg arbejdsplads for jer og jeres beboere.

Se nogle af de bosteder vi har hjulpet – der er også plads til jer.

Effektiv indsats og tilfredse kunder

Vores koncept har bevist sin effektivitet og har skabt mange glade og tilfredse kunder og uanset hvor udfordret et bosted har været, har vi altid været i stand til at hjælpe. Vi har en lang og vellykket historik med at forbedre sikkerheden og trygheden på bosteder i København, Roskilde og hele Sjælland.

Se videoen og hør hvad tilbudsleder Anne-Grethe fra bostedet Granvej syntes om hendes samarbejde med SAOS.

Skab tryghed for både beboere og personale

Vi mener, at det både skal være trygt at bo og arbejde på bostederne. Vores koncept er baseret på en kombination af viden og erfaringer, der strækker sig over 16 år i politiet og mere end et årti med sikkerheds- og tryghedsarbejde på bosteder siden 2011.

Forebyggelse og håndtering af sikkerhedsudfordringer

Vores metode lægger stor vægt på viden, forebyggelse og håndtering af de ofte komplekse sikkerhedsudfordringer, der kan opstå på bosteder i socialpsykiatrien. Vi har udviklet særlige sikkerheds og støttetiltag, der er skræddersyet til vores koncept og er designet til at forebygge og håndtere alle sikkerhedsudfordringer der måtte være på det enkelte bosted.

Kontinuerlig optimering og tilpasning

Vi arbejder konstant på at forbedre og optimere vores koncept, og vi tilpasser og skræddersyr det til hvert enkelt bosted vi samarbejder med.  Vores mål er at give vores kunder ny viden og færdigheder inden for sikkerhed og forebyggelse i socialpsykiatrien, som kan hjælpe med at skabe tryghed og sikkerhed på deres arbejdspladser.

Sikkerhed på bosteder begynder med viden

Vi tror på, at sikkerhed på bosteder begynder med viden. Gennem vores koncept udstyrer vi personalet med den nødvendige viden og værktøjer til at håndtere udfordringerne på deres arbejdsplads, og til at skabe et trygt og sikkert bo og arbejdsmiljø for både beboerne og personalet på bostederne.

Mød Mikkel Rødgård

Over 16 års erfaring fra politiet.

Med over 16 års erfaring fra politiet, mange år i forsvaret og i spidsen for SAOS siden 2013 er Mikkel din garanti for kvalitet, sikkerhed og professionalisme i enhver opgave.

Mikkel har samlet et super dygtigt og professionelt sikkerhedsteam med baggrund fra politiet, forsvaret og håndplukket personale fra sikkerhedsbranchen.

Mikkel er din kontaktperson hos SAOS  – kontakt ham direkte til og hør hvordan vi kan hjælpe dig. Du er altid velkommen hos os.

Book gratis 30 min møde

Én kontaktperson – Mikkel!

Hos SAOS får du personlig service med én dedikeret kontaktperson: Mikkel Rødgård. Med hans 16 års politierfaring sikrer han tryghed og professionalisme fra start til slut.

Uddannede og erfarne

Vores team består af højt kvalificerede sikkerhedseksperter med baggrund fra politi, forsvar og sikkerhedsbranchen. Vi bringer års erfaring med os for at sikre din tryghed.

Professionelle og effektive

Vi leverer professionelle og effektive sikkerhedsløsninger skræddersyet til dine behov. Vores erfarne team håndterer opgaver med præcision og fokus på at opnå de bedste resultater.

Ordentlige i alt vi gør

Ordentlighed er kernen i vores service. Vi udfører alle opgaver med omhu, professionalisme og respekt. Fra sikkerhedsvagter til personbeskyttelse, kan du stole på os.

Fleksible og agile

SAOS tilpasser sig dine behov. Vores fleksibilitet og agile tilgang sikrer, at vi effektivt imødekommer skiftende krav og leverer skræddersyede sikkerhedsløsninger.

Tæt på kunden

Vi tror på nærvær. SAOS opretholder en tæt forbindelse med vores kunder. Vi lytter, tilpasser og sikrer, at dine forventninger mødes med dedikation og personlig opmærksomhed.