Sikkerhedsvagter / Servicevagter / Tryghedsvagter.

Har du brug for en professionel og dygtig sikkerhedsvagt?

SAOS er et professionelt sikkerheds, vagt og konsulentfirma med mange års baggrund fra politiet, forsvaret og sikkerhedsbranchen, vi er top professionelle, erfarne og servicemindede og har altid vores kunders sikkerhed i centrum.

 

Vi løser alle vagt og sikkerhedsopgaver for virksomheder, privatpersoner og offentlige kunder på hele Sjælland.

 

Vores viden, baggrund og erfaring er din garanti for sikkerhed, service og beskyttelse på allerhøjeste niveau – uanset hvilken opgave vi skal hjælpe jer med.

 

Kontakt os

Professionelle sikkerhedsvagter i Roskilde, København & på Sjælland

Uanset om det er til private virksomheder, offentlige organisationer, events eller til privatpersoner, tilbyder SAOS dedikerede og veluddannede sikkerhedsvagter i en klasse for sig, med en bred erfaring fra politiet, forsvaret og sikkerhedsbranchen.

SAOS sikkerhedsvagter er uddannet i konflikthåndtering, selvforsvar og førstehjælp og har naturligvis alle lovpligtige kurser og er autoriseret af Rigspolitiet.

Vi dækker København og hele Sjælland og har vagter til enhver anledning og opgave.

Hos SAOS er vi meget erfarne og rigtig gode til det vi laver. Vi møder altid vores kunder med venlighed og god service og garantere at jeres sikkerhed altid er i meget kompetente og trygge hænder hos os – uanset hvilken opgave vi skal hjælpe jer med.

Kontakt os og hør mere om vores vagt og sikkerhedsløsninger, du er altid velkommen hos os.

Ring direkte og helt uforpligtende til Mikkel på telefon 2095-5552 – med over 16 års erfaring fra politiet er han din garanti for kvalitet og førsteklasses sikkerhed fra start til slut.

Mød Mikkel Rødgård

Over 16 års erfaring fra politiet 

Med over 16 års erfaring fra politiet, flere år i forsvaret og i spidsen for SAOS siden 2013 er Mikkel din garanti for kvalitet, viden, overblik og førsteklasses sikkerhed i enhver opgave.

Mikkel har samlet et super dygtigt og professionelt sikkerhedsteam med baggrund fra politiet, forsvaret og håndplukket personale fra sikkerhedsbranchen.

Mikkel er din kontaktperson hos SAOS - kontakt ham direkte til og hør hvordan vi kan hjælpe dig. Du er altid velkommen hos os.

Book gratis 30 min møde

Mikkels unikke baggrund – din ekstra tryghed

Mikkel Rødgård, grundlæggeren af SAOS, bringer en uvurderlig baggrund fra både politiet og forsvaret til bordet. Med over 16 års erfaring fra politiet, flere år i forsvaret, og i spidsen for SAOS siden 2013 er Mikkel et centralt element i hvad der gør SAOS til et førende sikkerhedsfirma, når det gælder om at passe på mennesker i alle situationer og anledninger.

Strategisk tankegang fra politiets verden

Mikkels tid i politiet har formet hans strategiske tankegang, hans mange års erfaring med at analysere, planlægge og gennemføre politiaktioner har vi implementeret og overført til SAOS’ tankegang og opgaveløsning. Det gør os i stand til at kunne håndtere og forebygge alle former for sikkerhedsudfordringer på et meget højt niveau

Ekspertise i krisestyring og beslutningstagning under pres

Mikkel har i sin tid i politiet opbygget en enestående ekspertise inden for krisehåndtering og hurtig beslutningstagning under pres, hvilket sikrer, at vores kunder altid kan regne med et roligt overblik og hurtige og effektive løsninger, når det betyder mest.

Viden og erfaring med udfordrede arbejdspladser 

Mikkels mange års erfaring med at skabe sikkerhed og trygt arbejdsmiljø på udsatte arbejdspladser som f.eks. bosteder, psykiatrien og misbrugsklinikker på hele Sjælland, har givet os en omfattende viden, erfaring og indsigt i de komplekse sikkerhedsbehov, der ofte er inden for disse miljøer. Vi kan derfor levere skræddersyede og målrettede løsninger, der effektivt skaber sikkerhed og trygge miljøer for både personalet og og de borgere der kommer eller bor på stederne.

Tillid, samarbejde og gode relationer

Mikkel har årenes løb opbygget tillid, respekt og gode relationer til en bred vifte af faste kunder og samarbejdspartnere i hele landet. Vores klienter og samarbejdspartnere kan altid stole på, at SAOS er en sikkerhedspartner med både integritet og troværdighed der prioritere samarbejde, dialog og gode relationer højt.

Sikkerhed med ekstraordinær dygtighed, viden og overblik

SAOS dybt forankrede viden, erfaring og kompetencer, gør os i stand til at levere effektive sikkerhedsløsninger til enhver anledning på allerhøjeste niveau  - når du vælger SAOS, vælger du en partner, der kombinerer mange års viden og erfaringer fra politiet, forsvaret og sikkerhedsbranchen til at skabe sikkerhed i verdensklasse.

Hos os er din sikkerhed altid i trygge hænder. 

Én kontaktperson – Mikkel!

Hos SAOS får du personlig service med én dedikeret kontaktperson: Mikkel Rødgård. Med hans 16 års politierfaring sikrer han tryghed og professionalisme fra start til slut.

Uddannede og erfarne

Vores team består af højt kvalificerede sikkerhedseksperter med baggrund fra politi, forsvar og sikkerhedsbranchen. Vi bringer års erfaring med os for at sikre din tryghed.

Professionelle og effektive

Vi leverer professionelle og effektive sikkerhedsløsninger skræddersyet til dine behov. Vores erfarne team håndterer opgaver med præcision og fokus på at opnå de bedste resultater.

Ordentlige i alt vi gør

Ordentlighed er kernen i vores service. Vi udfører alle opgaver med omhu, professionalisme og respekt. Fra sikkerhedsvagter til personbeskyttelse, kan du stole på os.

Fleksible og agile

SAOS tilpasser sig dine behov. Vores fleksibilitet og agile tilgang sikrer, at vi effektivt imødekommer skiftende krav og leverer skræddersyede sikkerhedsløsninger.

Tæt på kunden

Vi tror på nærvær. SAOS opretholder en tæt forbindelse med vores kunder. Vi lytter, tilpasser og sikrer, at dine forventninger mødes med dedikation og personlig opmærksomhed.