Sikkerhedsvagter / Servicevagter / Tryghedsvagter

Professionelle sikkerhedsvagter til enhver vagtopgave på hele Sjælland

SAOS erfarne sikkerhedsvagter med mange års bagrund fra politiet, forsvaret og sikkerhedsbranchen er altid klar til at hjælpe og levere sikkerhed beskyttelse og tryghed på topniveau i enhver opgave.

Kontakt os

Professionelle sikkerhedsvagter i Roskilde, København og Sjælland.

SAOS tilbyder dedikerede, erfarne og veluddannede sikkerhedsvagter i en klasse for sig, med bred erfaring fra mange år i politiet, forsvaret og sikkerhedsbranchen.

Vi løser alle vagt og sikkerhedsopgaver på absolut topniveau for virksomheder og alle offentlige kunder på hele Sjælland.

Vi er altid klar til at hjælpe og uanset om du har brug for vagtdækning i nogle timer, en enkelt dag eller over en længere periode – er vi klar med sikkerhed, service og beskyttelse af den allerhøjeste standart – lige så længe du har brug for det.

Vi møder altid vores kunder med venlighed og rigtig god service, men vigtigst af alt garantere vi, at jeres sikkerhed og tryghed altid i meget kompetente og trygge hænder hos os – uanset hvilken vagtopgave vi skal hjælpe jer med.

SAOS sikkerhedsvagter er erfarne eksperter i konflikthåndtering, selvforsvar og førstehjælp og alle vagter har stor viden og erfaring med sikkerhed og beskyttelse af personer, bygninger og værdier og er natruligvis godkendt og autoriseret af Rigspolitiet.

Vi arbejder altid tæt sammen med vores kunder og aftaler nøjagtigt, hvordan vores sikkerhedsvagter skal arbejde hos jer – og er altid til rådighed for dialog og rådgivning når du har brug for det.

Kontakt os og hør mere om vores sikkerhedsvagter – du er altid velkommen hos os.

Ring direkte og helt uforpligtende til Mikkel på telefon 2095-5552 – med over 16 års erfaring fra politiet er han din garanti for kvalitet og førsteklasses sikkerhed fra start til slut.

Mød Mikkel Rødgård

Ejer og daglig leder hos SAOS med over 16 års erfaring fra politiet 

Med over 16 års erfaring fra politiet, år i forsvaret og i spidsen for SAOS siden 2013 er Mikkel din garanti for kvalitet, viden, overblik og førsteklasses sikkerhed i enhver opgave.

Ud over Mikkel består vores team af højt kvalificerede og veluddannede sikkerhedsfolk med baggrund fra politiet, forsvaret og sikkerhedsbranchen. Vi bringer års erfaring med os for at sikre din tryghed

Mikkel er også en af landets mest erfarne eksperter i at skabe tryghed og sikkerhed på bosteder i Socialpsykiatrien. Mikkel har udviklet vores unikke og efterspurgte koncept "Sikkerhed på bosteder".

Book gratis 30 min møde

Vores unikke baggrund – er din garanti for sikkerhed på topniveau

Mikkel Rødgård, grundlæggeren af SAOS, bidrager med en uvurderlig baggrund fra både politiet og forsvaret til sikkerhedsfirmaet SAOS. Med over 16 års erfaring fra politiet, flere år i forsvaret, og i spidsen for SAOS siden 2013 er Mikkel et centralt element i hvad der gør SAOS til et førende sikkerhedsfirma, når det gælder om at passe på mennesker i alle situationer og anledninger.

Strategisk tankegang fra politiets verden

Mikkels tid i politiet har formet hans strategiske tankegang, hans mange års erfaring med at analysere, planlægge og gennemføre politiaktioner har vi implementeret og overført til SAOS’ tankegang og opgaveløsning. Det gør os i stand til altid, at kunne håndtere og forebygge alle former for sikkerhedsudfordringer på højeste niveau

Ekspertise i krisestyring og beslutningstagning under pres

Mikkel har i sin tid i politiet opbygget en enestående ekspertise inden for krisehåndtering og hurtig beslutningstagning under pres, hvilket sikrer, at vores kunder altid kan regne med et roligt overblik og hurtige og effektive løsninger, når det betyder mest.

Viden og erfaring med udfordrede arbejdspladser 

Mikkels mange års erfaring med at skabe sikkerhed og trygt arbejdsmiljø på udsatte arbejdspladser som f.eks. bosteder, psykiatrien og i misbrugsmiljøer på hele Sjælland, har givet os en omfattende viden, erfaring og indsigt i de komplekse sikkerhedsbehov, der ofte er inden for disse miljøer.

Vi kan derfor levere skræddersyede og målrettede løsninger, der effektivt skaber sikkerhed og tryghed for både personalet og og de borgere der kommer eller bor på stederne.

Tillid, samarbejde og gode relationer

Mikkel har årenes løb opbygget tillid, respekt og gode relationer til en bred vifte af faste kunder og samarbejdspartnere i hele landet. Vores klienter og samarbejdspartnere kan altid stole på, at SAOS er en sikkerhedspartner med både integritet og troværdighed der prioritere samarbejde, dialog og gode relationer højt i alt det vi laver.

Sikkerhed med ekstraordinær dygtighed, viden og overblik

SAOS dybt forankrede viden, erfaring og kompetencer, gør os i stand til altid at kunne levere effektive vagt og sikkerhedsløsninger på allerhøjeste niveau uanset hvad vi skal  hjælpe med - når du vælger SAOS, vælger du en partner, der kombinerer mange års viden og erfaringer fra politiet, forsvaret og sikkerhedsbranchen til at skabe sikkerhed i verdensklasse.

 

Én kontaktperson – Mikkel!

Hos SAOS får du personlig service med én dedikeret kontaktperson: Mikkel Rødgård. Med hans 16 års politierfaring sikrer han tryghed og professionalisme fra start til slut.

Uddannede og erfarne

Vores team består af højt kvalificerede sikkerhedseksperter med baggrund fra politi, forsvar og sikkerhedsbranchen. Vi bringer års erfaring med os for at sikre din tryghed.

Professionelle og effektive

Vi leverer professionelle og effektive sikkerhedsløsninger skræddersyet til dine behov. Vores erfarne team håndterer opgaver med præcision og fokus på at opnå de bedste resultater.

Ordentlige i alt vi gør

Ordentlighed er kernen i vores service. Vi udfører alle opgaver med omhu, professionalisme og respekt. Fra sikkerhedsvagter til personbeskyttelse, kan du stole på os.

Fleksible og agile

SAOS tilpasser sig dine behov. Vores fleksibilitet og agile tilgang sikrer, at vi effektivt imødekommer skiftende krav og leverer skræddersyede sikkerhedsløsninger.

Tæt på kunden

Vi tror på nærvær. SAOS opretholder en tæt forbindelse med vores kunder. Vi lytter, tilpasser og sikrer, at dine forventninger mødes med dedikation og personlig opmærksomhed.