Sikkerhedsworkshop

Bliv undervist i sikkerhed for personale og professionelle

Et sikkerheds kursus, workshop eller en temadag med SAOS henvender sig direkte til personale og professionelle teams, der arbejder med mennesker i et til tider konfliktfyldt miljø, som ønsker at optimere og træne deres viden med effektive færdigheder inden for personalesikkerhed, konflikthåndtering og forebyggelse – tilpasset til netop jeres arbejdsplads.

Kontakt os

Sikkerhedsworkshop og kurser i Roskilde, København & på Sjælland

Vores erfarne sikkerhedskonsulenter har baggrund fra enten forsvaret, politiet eller sikkerhedsbranchen.

Vi giver jer nye redskaber og træner de enkelte teams i at kunne forebygge og håndtere konflikter og  voldsomme hændelser i jeres dagligdag.

Vores kurser, temadage og workshops tilpasses specielt efter jeres arbejdsplads, funktioner, ønsker og udfordringer, og veksler mellem teori og personaletræning og tager udgangspunkt i:

  • Sund sikkerhedskultur og trygt arbejdsmiljø
  • Sikkerhedsprocedure og evt. alarmløb
  • Konfliktforståelse, forebyggelse og konflikthåndtering
  • Konfliktnedtrapning og deeskalering
  • kropssprog og sikkerhedsdialog
  • Vold, trusler og voldsomme hændelser – forståelse, håndtering og forebyggelse
  • Fysisk sikkerhed, selvforsvar og “makkermetoder”
  • Konflikter og håndtering af berusede og påvirkede kunder, beboere eller borgere
  • Specielle kurser: Misbrug, kriminalitet og sikkerhed – håndtering og forebyggelse

Vores kursus, temadage og workshops tilpasses netop jeres forhold, økonomi og  tid til rådighed lige fra en fuld temadag, til et kortere fyraftensmøde, eller som et oplæg på et personalemøde.

Emnet kan tilpasses enten en specifik udfordring, opfølgning på en aktuel hændelse eller en bredere indsats målrettet den enkelte personalegruppe eller en generel optimering af jeres færdigheder inden for sikkerhed. 

Vi servicere alle brancher og faggrupper og har stor erfaring på området.

Kontakt os og hør mere om vores kurser, temadage og workshops.

Én kontaktperson – Mikkel!

Hos SAOS får du personlig service med én dedikeret kontaktperson: Mikkel Rødgård. Med hans 16 års politierfaring sikrer han tryghed og professionalisme fra start til slut.

Uddannede og erfarne

Vores team består af højt kvalificerede sikkerhedseksperter med baggrund fra politi, forsvar og sikkerhedsbranchen. Vi bringer års erfaring med os for at sikre din tryghed.

Professionelle og effektive

Vi leverer professionelle og effektive sikkerhedsløsninger skræddersyet til dine behov. Vores erfarne team håndterer opgaver med præcision og fokus på at opnå de bedste resultater.

Ordentlige i alt vi gør

Ordentlighed er kernen i vores service. Vi udfører alle opgaver med omhu, professionalisme og respekt. Fra sikkerhedsvagter til personbeskyttelse, kan du stole på os.

Fleksible og agile

SAOS tilpasser sig dine behov. Vores fleksibilitet og agile tilgang sikrer, at vi effektivt imødekommer skiftende krav og leverer skræddersyede sikkerhedsløsninger.

Tæt på kunden

Vi tror på nærvær. SAOS opretholder en tæt forbindelse med vores kunder. Vi lytter, tilpasser og sikrer, at dine forventninger mødes med dedikation og personlig opmærksomhed.