Tryghedsvagter fra SAOS

Skab tryghed med vores hjælpsomme og imødekommende tryghedsvagter

Vi arbejder forebyggende og har dialog og gode relationer som vigtigste arbejdsredskaber, men kan naturligvis også gribe hurtigt og professionelt ind når det kræves.

SAOS tryghedsvagter tilbydes til alle der ønsker professionelle pædagogiske sikkerhedsvagter med fokus på forebyggelse og dialog.

Kontakt os

Tryghedsvagter i Roskilde, København & på hele Sjælland

SAOS Tryghedsvagter er vores team af erfarne og professionelle sikkerhedsvagter med særlig viden, færdigheder og pædagogiske kompetencer.

Vi arbejder forebyggende er hjælpsomme og imødekommende, og har dialog og gode relationer som vigtigste arbejdsredskaber, men kan naturligvis også gribe hurtigt og professionelt ind når det kræves. Vi falder nemt ind i jeres dagligdag og har viden og forståelse om jeres målgruppe.

SAOS Tryghedsvagter er ideelle til bosteder, psykiatrien, misbrugsbehandling, kollegier og ungdomsuddannelser, men også til alle andre kunder, der ønsker dygtige pædagogiske sikkerhedsvagter, med fokus på forebyggelse og dialog.

Vi arbejder tæt sammen med vores kunder og aftaler nøjagtigt hvordan vores tryghedsvagter skal arbejde og skabe tryghed hos jer.

Kontakt os i dag og høre mere om vores tryghedsvagter – Ring 20955552.

Hør hvad botilbudsleder Anne Grethe fra bostedet Granvej siger om vores samarbejde.

Mød Mikkel Rødgård

Ejer og daglig leder hos SAOS med over 16 års erfaring fra politiet 

Med over 16 års erfaring fra politiet, år i forsvaret og i spidsen for SAOS siden 2013 er Mikkel din garanti for kvalitet, viden, overblik og førsteklasses sikkerhed i enhver opgave.

Ud over Mikkel består vores team af højt kvalificerede og veluddannede sikkerhedsfolk med baggrund fra politiet, forsvaret og sikkerhedsbranchen. Vi bringer års erfaring med os for at sikre din tryghed

Mikkel er også en af landets mest erfarne eksperter i at skabe tryghed og sikkerhed på bosteder i Socialpsykiatrien. Mikkel har udviklet vores unikke og efterspurgte koncept "Sikkerhed på bosteder".

Book gratis 30 min møde

Én kontaktperson – Mikkel!

Hos SAOS får du personlig service med én dedikeret kontaktperson: Mikkel Rødgård. Med hans 16 års politierfaring sikrer han tryghed og professionalisme fra start til slut.

Uddannede og erfarne

Vores team består af højt kvalificerede sikkerhedseksperter med baggrund fra politi, forsvar og sikkerhedsbranchen. Vi bringer års erfaring med os for at sikre din tryghed.

Professionelle og effektive

Vi leverer professionelle og effektive sikkerhedsløsninger skræddersyet til dine behov. Vores erfarne team håndterer opgaver med præcision og fokus på at opnå de bedste resultater.

Ordentlige i alt vi gør

Ordentlighed er kernen i vores service. Vi udfører alle opgaver med omhu, professionalisme og respekt. Fra sikkerhedsvagter til personbeskyttelse, kan du stole på os.

Fleksible og agile

SAOS tilpasser sig dine behov. Vores fleksibilitet og agile tilgang sikrer, at vi effektivt imødekommer skiftende krav og leverer skræddersyede sikkerhedsløsninger.

Tæt på kunden

Vi tror på nærvær. SAOS opretholder en tæt forbindelse med vores kunder. Vi lytter, tilpasser og sikrer, at dine forventninger mødes med dedikation og personlig opmærksomhed.