Personaletræning i sikkerhed

Har du medarbejdere der arbejder i arbejdsfunktioner hvor konflikter og voldsomme hændelser kan være en del af dagligdagen?

Vores erfarne specialkonsulenter har mange års erfaring fra politiet eller forsvaret og mange års erfaring med sikkerhedsrådgivning, personaletræning og støtte til arbejdspladser, der er udfordret på deres sikkerhed.

Kontakt os

Sikkerhedstræning af personale i Roskilde, København & på Sjælland

Vores erfarne specialkonsulenter har mange års erfaring fra politiet eller forsvaret, og med undervisning i sikkerhedsrådgivning, personaletræning og støtte til arbejdspladser, der er udfordret på deres sikkerhed.

Vores sikkerhedstræning af personalegrupper eller andre professionelle teams tager udgangspunkt i vores viden og erfaringer og skræddersyes til netop jeres udfordringer behov, økonomi og ønsker.

DET GIVER TRYGHED NÅR SIKKERHEDEN ER I ORDEN.

Kurserne og træningen afvikles hos jer i jeres daglige miljø, netop der hvor I ønsker jeres personalesikkerhed optimeret.

Teamet eller enkelte medarbejdere trænes og undervises i sikkerhed med baggrund i organisationens sikkerhedsprocedure, funktioner og opgaver, eller en specifik udfordring – så alle kender og er trænet i deres roller og ansvar og ved præcis, hvad man skal og kan gøre, både enkeltvis og som en gruppe, hvis uheldet er ude.

Træningen målrettes og tilrettelægges til netop jeres udfordringer og ønsker og kan inkludere sikkerhedselementer som:

Konfliktnedtrapning og deeskalering, kropssprog og kommunikation, makkermetoder i små og store grupper, konfliktforståelse og forebyggelse, selvforsvarsteknikker, håndtering af berusede eller påvirkede kunder eller borgere, alarm procedure og alarmløb og alle andre sikkerhedstiltag og undervisning målrettet og tilpasset størst mulig sikkerhed på netop jeres arbejdsplads.

Kontakt os ring til Mikkel direkte på telefon 2095-5552 og hør mere om vores sikkerhedstræning og om hvordan vi også kan træne jeres personale og optimere sikkerheden på jeres arbejdsplads.

Én kontaktperson – Mikkel!

Hos SAOS får du personlig service med én dedikeret kontaktperson: Mikkel Rødgård. Med hans 16 års politierfaring sikrer han tryghed og professionalisme fra start til slut.

Uddannede og erfarne

Vores team består af højt kvalificerede sikkerhedseksperter med baggrund fra politi, forsvar og sikkerhedsbranchen. Vi bringer års erfaring med os for at sikre din tryghed.

Professionelle og effektive

Vi leverer professionelle og effektive sikkerhedsløsninger skræddersyet til dine behov. Vores erfarne team håndterer opgaver med præcision og fokus på at opnå de bedste resultater.

Ordentlige i alt vi gør

Ordentlighed er kernen i vores service. Vi udfører alle opgaver med omhu, professionalisme og respekt. Fra sikkerhedsvagter til personbeskyttelse, kan du stole på os.

Fleksible og agile

SAOS tilpasser sig dine behov. Vores fleksibilitet og agile tilgang sikrer, at vi effektivt imødekommer skiftende krav og leverer skræddersyede sikkerhedsløsninger.

Tæt på kunden

Vi tror på nærvær. SAOS opretholder en tæt forbindelse med vores kunder. Vi lytter, tilpasser og sikrer, at dine forventninger mødes med dedikation og personlig opmærksomhed.