Fastvagt til virksomheder - SAOS.

Fastvagt til virksomheder

Fastvagt til virksomheder

Med en fastvagt fra SAOS får jeres virksomhed en professionel, præsentabel og servicemindet sikkerhedsvagt som varetager jeres interesser, løser alle slags vagtopgaver og passer godt på jeres virksomheds personale, værdier og bygninger.

Vi hjælper jer samtidigt gerne med forskellige serviceopgaver – og giver også gerne en ekstra hånd med ved sygdom eller ekstra travlhed – på den måde får i både professionel vagtdækning og et par ekstra hænder i virksomheden.

Sikkerhedsopgaven vil dog altid være vores primære opgave.

Vagten kan f.eks. hjælpe jer med at passe jeres reception, portvagt eller indgangen til virksomheden eller byggepladsen – samtidigt med at vi udføre de aftalte vagtopgaver, holder øje med at alt er som det skal være og griber hurtigt og professionelt ind hvis der er brug for hjælp eller hvis en situation tilspidser sig.

Fastvagten kan udføre vagtopgaver som: 

Adgangskontrol, udlevere gæstekort, div. serviceopgaver, udvendige og indvendige runderinger og tilsyn på virksomhedens områder, lukkerunder, tryghedsskabende tilsyn med personale der arbejder alene, sent eller i risikofyldte jobfunktioner, overvågning af videokameraer – hurtig og professionel indgriben ved alarm, ulykke eller tilspidsede situationer samt alle andre vagtopgaver i ønsker løst på jeres virksomhed.

Kontakt os i dag og hør mere om vores professionelle og servicemindede fastvagter. 

Tlf. 20955552.

Mikkel Rødgård Ejer og daglig leder med over 16 års erfaring fra politiet. – kontakt direkte: 20955552