SAOS - SAOS.

SAOS

SAOS

SAOS er stiftet i 2013 af Mikkel Rødgård som har over 16 års erfaring i politiet og næsten 10 års erfaring med at skabe sikkerhed og trygt arbejdsmiljø på udfordrede arbejdspladser blandt andet bosteder og i psykiatrien.

Siden har SAOS fungeret som sikkerhedsvirksomhed med speciale i sikkerhedsrådgivning, personaletræning og aktive støttetiltag til udfordrede arbejdspladser, som f.eks. bosteder inden for psykiatrien, der har været særligt udfordret på deres sikkerhed og arbejdsmiljø gennem de sidste år. Sammen har vi løst og forebygget udfordringer med vold og trusler, kriminalitet og misbrug, og har skabt trygge og sikre bo og arbejdsmiljøer for personalet, patienter og beboere hos vores kunder.

SAOS har gennem de sidste år også udvidet virksomheden til også at være et autoriseret vagt og sikkerhedsfirma. Vi har derfor samlet super dygtigt og professionelt sikkerhedsteam med baggrund fra både politiet, forsvaret og håndplukket personale fra sikkerhedsbranchen, vi løser gerne komplicerede opgaver og specialopgaver – og kan hjælpe jer med professionelle og effektive løsninger til alle jeres sikkerhedsudfordringer – uanset hvad de måtte være.

Vi gælder os til at hjælpe jer.

Ejer og daglig leder med over 16 års erfaring fra politiet.
saos.dk
Telefon: 20955552
cvr. nr. 35260986