Sikkerhedsvagt til ny kunde - SAOS.

Sikkerhedsvagt til ny kunde

Sikkerhedsvagt til ny kunde

SAOS.DK – søger nu en dygtig sikkerhedsvagt til at indgå i vores vagt og sikkerhedsteam til en ny opgave i København med hurtig opstart.

Hvis du bliver vores nye medarbejder kommer du til at skulle stå for sikkerheden og trygheden hos vores nye kunde – I starten sammen med leder og senere helt selvstændigt. 

Der er tale om arbejde alle dage i kundens åbningstid i dagtimerne – ca. 37 timer pr. uge og der gives god løn til den rette ansøger. 

For at komme i betragtning til stillingen skal man have gode vagtkundskaber og have et udpræget service og sikkerhedsgen. Man skal være udadvendt og god til at tale med alle slags mennesker skal kunne udvise ro og overblik i pressede situationer og kunne arbejde konfliktnedtrappende og deeskalerende, men også være i stand til at gribe hurtigt og effektivt ind – hvis situationen kræver det.

Men vigtigst af alt skal du kunne skabe tryghed og sikkerhed for vores nye kunde og være ansvarsbevidst, mødestabil og professionel 

Faglig og personlig profil: Du brænder for sikkerhed og beskyttelse – er mødestabil og en loyal medarbejder, der som person er positiv og servicemindet og falder med din personlighed let ind i kundens arbejdsdag – du er professionel, opmærksom og handlekraftig, og arbejder forebyggende og deeskalerende og kan med dit gode humør og situationsfornemmelse, professionel indstilling og et godt overblik – yde en god service og skabe sikkerhed og tryghed for vores nye kunde.

Det er et krav, at du har bestået det obligatoriske grundkursus for vagtfunktionærer, og vi forventer at du har gode dansk kundskaber – både i skrift og tale, samt at du er fortrolig med at benytte en computer.

Vi ser det altid som en fordel hvis man har erfaring fra forsvaret, politiet eller tilsvarende.

Ansøgning: Skriv i ansøgningen hvornår du vil kunne starte og om du kan arbejde fuld tid eller deltid. Ansøgningen sendes til kontakt@saos.dk og vedhæftes relevante kurser herunder bevis for vagtkursus, samt billede og kontaktoplysninger. Der indkaldes løbende til samtaler og stillingen besættes hurtigst muligt – ansøgninger uden billede eller C.V. vil ikke blive behandlet eller besvaret.

Kan du se dig selv som ansøger til stillingen og har du i den forbindelse yderligere spørgsmål til stillingerne er du velkommen til at kontakte daglig leder Mikkel Rødgård på telefon 20 95 55 52 hverdage mellem kl. 09 og 15.

Mikkel Rødgård Ejer og daglig leder med over 16 års erfaring fra politiet. – kontakt direkte: 20955552