Sikkerhedsvagt - SAOS.

Sikkerhedsvagt

Sikkerhedsvagt

SAOS.DK – søger dygtig sikkerhedsvagt til vores vagt og sikkerhedsteam til nye spændende opgaver.

For at komme i betragtning til hos os skal man have gode vagtkundskaber og en fleksibel indstilling til opgaver og arbejdstider. Man skal have gode kommunikative evner og have ro og overblik i pressede situationer, og kunne arbejde konfliktnedtrappende. Du skal være handlekraftig når situationen kræver det, men vigtigst af alt skal du kunne skabe tryghed og sikkerhed for vores kunder og være ansvarsbevidst, mødestabil, og have gode samarbejdsevner.

Faglig og personlig profil: Du er som person positiv, fleksibel og klar til at påtage dig mange forskellige sikkerhedsopgaver. Du er servicemindet, professionel, opmærksom og handlekraftig, og kan med et godt humør, god situationsfornemmelse og et godt overblik yde en god service og skabe sikkerhed og tryghed for vores kunder.

Det er et krav, at du har bestået det obligatoriske grundkursus for vagtfunktionærer, og vi ser det som fordel hvis du har erfaring med service og kundekontakt, ligesom vi altid ser det som en fordel hvis man har erfaring fra forsvaret, politiet eller tilsvarende.

Ansøgning: Skriv i ansøgningen hvornår du vil kunne starte, og om du er interesseret i fuldtid eller deltid. Sendes til kontakt@saos.dk og vedhæftes relevante kurser herunder bevis for vagtkursus, samt billede og kontaktoplysninger. Der indkaldes løbende til samtaler og stillingen besættes hurtigst muligt.

Har du yderligere spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte Daglig leder Mikkel Rødgård på telefon 20 95 55 52 hverdage mellem kl. 09 og 15.


Ejer og daglig leder med over 16 års erfaring fra politiet.
saos.dk
Telefon: 20955552
cvr. nr. 35260986