Ledig stilling

Vi har ingen ledige stillinger lige nu – men vi modtager gerne uopfordrede ansøgninger, skriv et par linjer og medsend foto og C.V.

Sikkerhedsvagter i Roskilde, København & på Sjælland

Velkommen til SAOS’ afdeling for Vagt og Sikkerhed, hvor vi er dedikerede til at levere professionel beskyttelse og sikkerhed. Vores tjenester omfatter sikkerhedsvagter, dørmænd, personbeskyttelse og tryghedsvagter. 

Sikkerhedsvagt: Skab tryghed i alle situationer

Vores professionelle sikkerhedsvagter har baggrund fra politiet, forsvaret eller sikkerhedsbranchen. De er veluddannede og erfarne i at håndtere alle slags sikkerhedsopgaver. Uanset hvilken opgave det drejser sig om levere vores sikkerhedsvagter altid beskyttelse og sikkerhed i topklasse.

Dørmænd: Konflikthåndtering med stil og professionalisme

Vores erfarne dørmænd er specialister i konflikthåndtering i nattelivet. De forstår at skabe en tryg atmosfære for gæsterne, samtidig med at de effektivt håndterer eventuelle situationer. Vi tilbyder også gratis sikkerhedsrådgivning til festarrangører inden festen, for at sikre, at jeres begivenheder forløber uden problemer.

Personbeskyttelse: Beskyt din sikkerhed med vores ekspertise

Vores specialteam, der inkluderer tidligere politi- og militærfolk, leverer professionel personbeskyttelse. Uanset om det er kortvarige eller længerevarende opgaver, kan vores livvagter beskytte dig eller dine værdier. Vi løser også specialopgaver som stalking og chikanesager, skygning og observationsopgaver med diskretion og effektivitet.

Tryghedsvagter: Skab Tryghed i hverdagen på bosteder, institutioner og udsatte arbejdspladser

Vores tryghedsvagter er specialuddannede til at skabe en tryg atmosfære på udsatte arbejdspladser og i risikofyldte arbejdsfunktioner. De er en del af vores koncept “Sikkerhed på Bosteder” og hjælper med at forebygge og håndtere udfordringer som vold, trusler og kriminalitet.

Ved SAOS handler det ikke kun om sikkerhed; det handler om at skabe tryghed og beskyttelse på alle niveauer. Vores dedikerede team er altid klar til at beskytte dig, dine værdier og din sikkerhed.

Skal vi hjælpe dig? Kontakt os i dag!

Kontakt os i dag og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.